2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

donderdag 6 december 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / kerstkaart
Het was een flinke speurtocht, maar uiteindelijk kregen ook de IJsseldijk Corbeek advocaten waar ze recht op hebben. We staken hun kerstkaarten in de allerlaatste partij fluoriserend rode enveloppen die er in het land te vinden was. Met de beste wensen van gulden bodem.

woensdag 14 november / Twentse Schouwburg / Enschede / decorontwerp
Brava! De Showcase van Les Contes d`Hoffmann was een groot succes. Onze abstracte decorstukken leidden de solisten door vijf scènes en vormden achtereenvolgens een balie van een psychiatrische kliniek, een catwalk, een kleedkamer, een slaapkamer en als laatste weer een balie. De ‘very talented designer’ (de zevende van links) popelt om een volgend decor te maken!

vrijdag 2 november 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / uitnodiging
Voor de opera Les Contes d’Hoffmann van de Nationale Reisopera (RAP) ontwierpen we niet alleen het decor ; de uitnodiging, de mailing en de cover van het programmablad komen óók van gulden bodem. Wilt u naar de Showcase van Les Contes d'Hoffmann in Enschede? Neem dan contact op met de Nationale Reisopera.

woensdag 24 oktober 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / presentatie map
Vandaag hebben we grounds de nieuwe mappen kunnen aanbieden. Het ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw vroeg gulden bodem een presentatiemap te ontwerpen die ‘jeukt’. Het resultaat is een map die de concurrentie van tafel zal vegen. We wensen grounds veel nieuwe opdrachten toe.

vrijdag 19 oktober 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / huisstijl
Om de week komt Vanessa Lakhdari naar gulden bodem om ons een heerlijke shiatsu-stoelmassage te geven. Shiatsu is een massagetechniek die gebruik maakt van energiebanen en drukpunten. Wij bedachten voor haar bedrijf een nieuwe naam, ontwierpen de huisstijl en verzorgden het drukwerk. Wilt u meer weten over de shiatsu-stoelmassages van vingerdruk, kijk eens op haar website.

donderdag 9 oktober 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / belettering
Sinds gisteren staat onze naam in gouden letters op het raam. gulden bodem is nu herkenbaar van grote afstand. Zet eens voet op gulden bodem en maak kennis met de juiste mensen voor uw bijzondere brochure of intelligente campagne. U bent altijd welkom. U vindt ons aan de Eusebiusbuitensingel 2 (naast café Vrijdag) in Arnhem.

vrijdag 21 september 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / scenografie
gulden bodem is door de Nationale Reisopera uitgenodigd mee te werken aan The Resident Artists Programme, een stageprogramma voor jonge operamakers. We zijn gevraagd het decor te ontwerpen voor de Showcase voorstelling van de opera Les Contes d`Hoffmann van Offenbach. De Showcase is eind november in de Kleine Zaal van het Twentse Schouwburg in Enschede. Voor informatie kunt u terecht bij Remke: remke@guldenbodem.nl.

vrijdag 14 september 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / logo
Voor het internationale netwerk van PR-adviesbureaus Worldcom Public Relations Group, ontwierpen wij het logo voor het jaarcongres 2008 in Amsterdam. Het congres wordt georganiseerd door Wisse Kommunikatie. Bent u ook op zoek naar vruchtbare grond voor uw ideeën? Stuur uw offerte aanvraag naar: zaai@guldenbodem.nl.

dinsdag 11 september 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / telefoon
gulden bodem heeft een vaste telefoonlijn! Bel ons op nummer 0263554553, of anders op een van onze mobiele toestellen: Remke heeft nummer 0622526225 en Jurjen nummer 0619616622.

donderdag 6 september 2007 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / studio
Vanaf nu zijn wij de ontwerpers van gulden bodem. Kom naar ons ontwerpbureau in arnhem om uzelf ervan te overtuigen dat wij voor u de juiste grafisch ontwerpers zijn. De poort naar de parkeerplaatsen staat open en is te bereiken via de Spijkerstraat.
We are the designers from the golden grounds. We are the fertile soil, the creative bed, the conceptual base for everything that grows. We're authentic, artisanal and a little bit weird. Visit us. We would be pleased to show you what we can do.
2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

© gulden bodem 2010 | Lid BNO