2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

donderdag 11 december 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / flyer
Het is koud. U gaat dik ingepakt naar buiten om kerstinkopen te doen. In de winkels hangt de laatste wintermode, maar wat te doen met uw goeie goed van vorig jaar? Breng het naar de Kledingbank Arnhem! Deze stichting wil mensen met een laag budget, die daardoor moeilijk zelf kleding kunnen kopen, van (gebruikte) kleding voorzien. Hopelijk helpt deze flyer van gulden bodem eraan mee dat dit jaar niemand in de kou blijft staan. De flyer werd gratis gedrukt door Druk&Zo.

maandag 17 november 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / pitch
We zijn door ProRail, de Gemeente Arnhem en de NS uitgenodigd deel te nemen aan de pitch voor de verbetering van het imago van Arnhem Centraal. De communicatie ligt op z'n gat en het station en alle werkzaamheden zijn in een slecht daglicht komen te staan. Ons wordt gevraagd hieraan iets te doen. Eén ding is zeker, de vruchten van Remkes wijze van netwerken vallen op gulden bodem.

maandag 22 september 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / website
De toon is gezet! We gaan dit jaar de identiteit van tassenmerk Spikes & Sparrow een flinke opknapbeurt geven en hebben om te beginnen een nieuwe website in elkaar getimmerd.

donderdag 18 september 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / geluidswal
Onze ontwerpen voor de nieuwe geluidswal nabij Ede werden gisteravond gepresenteerd aan de burgemeester en wethouders van de gemeente Ede, Rijkswaterstaat en de bewoners van de Rietkampen. De heer Kuipers vertelde buiten op de wal en binnen in de grote zaal van zijn CineMec over de nieuwe geluidswal met ruimte om te wandelen, sporten, spelen, verblijven, leren en etaleren. Zodra de miljoenen verzameld zijn, zullen grounds en gulden bodem de uitvoering begeleiden.

dinsdag 12 augustus 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / huisstijl
In het gezin Grolleman was Antje de enige dochter van 7 kinderen. Als zelfstandig ondernemer noemt zij zich daarom Grollevrouw. Antje zet graag mensen aan tot handelen. Ze motiveert mensen om samen projecten of evenementen op te zetten en blijft van begin tot eind betrokken bij de uitvoering. De vloeiende lijn verbeeldt het traject naar het eindresultaat. Geen project is hetzelfde, dus de lijn loopt op elke uiting van haar huisstijl anders.

vrijdag 27 juni 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / website
De website voor tenor Jean-Léon Klostermann is klaar!
We kunnen hier uitgebreid vertellen over dit unieke ontwerp of de magnifieke afwerking door Johan Slaghuis, maar u kunt het beste zelf gaan kijken. Klik. (zie ook woensdag 26 maart)

vrijdag 6 juni 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / doosje
Fotograaf en filmmaker Martin Wieldraaijer wilde zijn klanten en relaties een ‘fotohebbeding’ kunnen geven. Dankzij gulden bodem kan iedereen nu een kijkje in zijn studio nemen en als u bekend bent met het werk van Martin, weet u dat u daar aangenaam verrast zult zijn.

donderdag 10 april 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / decorontwerp
Doppio brava! Ook de door gulden bodem ontworpen decors voor de Showcase La traviata van de Nationale Reisopera waren een groot succes. In een uitverkochte zaal van het intiemste theatertje van Enschede hebben we de samengekomen opera liefhebbers laten genieten van de meesterlijke eenvoud van onze ontwerpen.

woensdag 26 maart 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / fotosessie
Voor de nieuw te ontwerpen website van tenor Jean-Léon Klostermann organiseerden we afgelopen week een fotosessie in het Gravinnenbos (het bos van Paulus de Boskabouter). Het liefst lieten we u nu reeds alle foto’s van fotograaf Gijs Jacobs zien, maar we verwachten dat ze binnen het concept van de website nog beter tot hun recht zullen komen. Zodra de website af is, melden we dat hier.

donderdag 20 maart 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / decorontwerp
Voor de RAP van de Nationale Reisopera mochten we dit keer het decor ontwerpen van de Showcase La traviata van Giuseppe Verdi. De opera wordt opgevoerd op 9 april, in Theater Concordia te Enshede. Voor informatie kunt u terecht bij Remke. We maakten ook het affiche.

maandag 3 maart 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / boek
Henk Rotgans tekende als onderduiker in de oorlogsjaren het ontstaan van de Noordoostpolder. Dit werk is nu te zien in het Nieuwland Erfgoedcentrum te Lelystad. gulden bodem maakte hiervoor naast de uitnodiging, de flyer en het affiche ook een speciaal boek. Alle plekken die zijn oudoom Rotgans in de jaren 40 tekende, heeft Jurjen vanuit hetzelfde standpunt gefotografeerd. Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven en is te bestellen bij uitgeverij Hoogland en Zoon.

donderdag 31 januari 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / affiches
Onze affiches voor de lezing sprekende muren van het
OPA ontwerpcafé
kregen lovende reacties. Verwijst dus
alle operagezelschappen, toneelamateurs, dansgroepen, schouwburgen, theaters en musea naar gulden bodem
voor mooi affiche ontwerp! (zie ook vrijdag 4 januari)

vrijdag 18 januari 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / visitekaartje
We willen met deze foto niet de indruk wekken dat wij van gulden bodem de mooiste ontwerpen voor onszelf bewaren. Integendeel, we zouden het een eer vinden als wij uw visitekaartje mooier mogen maken dan het onze.

vrijdag 4 januari 2008 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / affiche
Het eerste OPA affiche van dit jaar komt van gulden bodem. Voor de lezing sprekende muren, over de rijke geschiedenis en de hernieuwde populariteit van behang, bedrukten we bij HALzeefdruk de mooiste stroken behang die de jaren zestig heeft voortgebracht. De affiches zullen vanaf 7 januari in heel Arnhem te zien zijn.
2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

© gulden bodem 2010 | Lid BNO