2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

woensdag 9 december 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / verhuizing
Vandaag kregen we te horen dat de vruchtbare jaren aan de Eusebiusbuitensingel 2 definitief ten einde zijn. De eigenaar van het pand gaat onze ruimte zelf gebruiken. We zijn nu op zoek naar 50 vierkante meter onontgonnen grond.

woensdag 14 oktober 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / kroon
Om de feestweek in Malburgen een extra tintje te geven, bedachten we een uitknipkroon voor alle kinderen in de wijk. Het doel is dat alle Malburgers die dat verdienen gekroond worden. De kinderen zullen op school een uitknip-kroon versieren voor mama, papa, oma of de lieve buurvrouw die altijd oppast. En wie het mooiste kroontje heeft gemaakt of de beste motivatie heeft om iemand te kronen, mag de koningin een bosje bloemen aanbieden!

maandag 12 oktober 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / campagne
In opdracht van gemeente Arnhem, provincie Gelderland, Volkshuisvesting Arnhem, Pleyade en Vivare werken we op gulden bodem aan de campagne Kroon op Malburgen. De Koningin komt in november naar Malburgen om een kroon te zetten op het werk dat in de wijk door velen is geleverd. Wij zetten alvast een kroontje op het koninklijke initiatief van onze opdrachtgevers en kunnen haast niet wachten op de feestweek in november!

maandag 28 september 2009 / Internationale Lederwaren Messe / Offenbach / stand
gulden bodem viert vandaag de nominatie voor de beste en meest innovatieve stand van de Internationale Lederwaren Messe Offenbach. Onze Spikes & Sparrow stand is bezig aan een triomftocht langs de Europese mode beurzen, volgende stop: Milaan.

maandag 17 augustus 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / website
De Nederlandse Beroepsvereniging voor Dansprofessionals, de NBDK, vroeg gulden bodem een toegankelijk platform te ontwerpen om de onderlinge interactie tussen alle aangesloten danskunstenaars te vergroten. We bouwden een digitale dansvloer, waarop alle leden en geïnteresseerden op de hoogte kunnen blijven van de ontwikkelingen in hun vakgebied en waarop ieder lid via een persoonlijke pagina zijn of haar kwaliteiten onder de aandacht kan brengen.

dinsdag 30 juni 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / website
De architecten van Équipe voor architectuur en urbanisme doen nooit hetzelfde nog een keer. Daarom maakten we voor hun mooie werk deze website. Zonder standaard, zonder eenheid, zonder volgorde. (maquette definitief ontwerp, schaal 1:100)

vrijdag 19 juni 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / stagiare
Leane, het was ons een waar genoegen. Je hebt mooie ontwerpen gemaakt (de poster voor de NDSM-werf werd van de muren gegrist in Amsterdam!) en ons vocabulair verrijkt met woorden als ‘tjiepie’ en ‘dinkie’. Je hebt een eigenzinnige ontwerpstijl en schiet altijd raak met je fotocamera (zeker geen tjiep dinkie trouwens).
We wensen je een glansrijke toekomst na de academie,
niet ver van gulden bodem.

dinsdag 28 april 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / affiche
‘NDSA doet een nacht voorstel’ is een interdisciplinaire theatervoorstelling van Rory de Groot en zal worden opgevoerd in de Internationale Theaterwerkplaats van de NDSM-werf. Acht kunstenaars, waaronder Remke, werd gevraagd invulling te geven aan dit project. Op gulden bodem wordt op dit moment het promotiemateriaal ontworpen.

dinsdag 21 april 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / website
De heren Wismans en de Jong van Wismans en de Jong architecten kwamen naar gulden bodem voor een website met karakter. We namen Kaân Parr mee op avontuur en als dit niet de mooiste website van Arnhem is geworden, horen wij dat graag.

zondag 29 maart 2009 / Zutphenseweg / Apeldoorn / geboortekaartje
Vandaag is Beau geboren! Hij werd al enige tijd door ons verbeid, want om iedereen op de hoogte te stellen van dit vreugdelijk feit, zijn kosten nog moeite bespaard. Is er een mooier welkom denkbaar?

maandag 23 maart 2009 / NDSM-werf / Amsterdam / theatervoorstelling
In de Internationale Theaterwerkplaats van de NDSM-werf werkt gulden bodem aan het decor en de kostuums voor een nachtvoorstel. Eén van de ontwerpers zal zelfs op de speelvloer van de interdisciplinaire theatervoorstelling te bewonderen zijn. Samen met beeldend kunstenares Leoniek Bontje zal Remke er een beklemmende performance geven.

donderdag 12 maart 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / brochure
De nieuwste internetdienst van Sdu uitgevers, het online naslagwerk Nederlandse Documentatie Sociale Zekerheid (NDSZ), wordt op dit moment aan de man gebracht met mooi, goed verzorgd reclamedrukwerk van gulden bodem.

dinsdag 10 februari 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / brochure
Ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw grounds groeit als kool. Om ook de grootste opdrachtgevers aan te kunnen spreken, is een mooie presentatiemap alléén niet voldoende. Daar hoort een 80 pagina's dikke portfolio van gulden bodem bij. We wensen grounds veel grote opdrachten toe. (zie ook vrijdag 24 oktober 2007)

vrijdag 6 februari 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / enveloppe
De enveloppe die gulden bodem ontwierp voor Spikes & Sparrow, heeft een mooie vermelding gekregen op de website van Keiren Speciaal Enveloppen. Als grafisch ontwerper ben je goed bezig als je niet alleen de klant, maar ook de toeleverancier trots maakt!

dinsdag 6 januari 2009 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / magazine
De no-nonsense bladenmakers van Hoogte 80 hebben passie voor het vak. Daarom maakten we deze winter geen kerstkaart of kalender, maar een medium waarmee Hoogte 80 kan laten zien waar ze goed in is: het ontwikkelen en produceren van relatiemedia. In het minitijdschriftje wensen alle medewerkers u persoonlijk een goed nieuw jaar.
2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

© gulden bodem 2010 | Lid BNO