2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

dinsdag 12 oktober 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / visitekaartje
Onze nieuwe visitekaartjes zijn klaar! Deze kleine kunstwerkjes zullen zich binnenkort over heel het land verspreiden. Maar voor iedereen die niet kan wachten: we delen ze ook uit op de Parkstraat.

maandag 11 oktober 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / video
De ICT wereld staat niet bekend om zijn sexy uitstraling, maar daar brengt Bartosz verandering in. Bartosz haalde ons uit onze comfortzone door ons te vragen binnen twee weken een wervelende film te maken, waarin hun mentaliteit centraal staat en die tegelijkertijd de beste testconsultants rekruteert. Ramon van ShoSho zorgde voor de final touch. Als een stel Mad Men heffen we nu het whiskeyglas en vragen aan iedereen met energie en ambitie: Hoe ver durf jij te komen? (zet het geluid even aan)

maandag 11 oktober 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / magazine
Naast alle herfstbladeren ligt er deze week ook weer een nieuwe Mzine op de deurmat. Dit nummer gaat over de pioniers uit Marokko; hoe hebben zij het gemaakt in Nederland en wat kan de huidige generatie daar nog van leren? Wij weten zeker dat dit nummer weer een hoop abonnees van de druilerige straat kan houden. Veel knusheid gewenst!

vrijdag 27 augustus 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / website
Ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw grounds heeft nu ook een website van gulden bodem. De projectmatige opzet is gebaseerd op de brochure die we vorig jaar voor ze hebben gemaakt. We vinden het geweldig om met ze samen te werken en wensen grounds daarom veel mooie projecten toe. (zie ook dinsdag 10 februari 2009)

maandag 9 augustus 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / magazine
Dit is alweer het derde nummer van de Mzine dat we, in samenwerking met N.B. tekst & advies, hebben gemaakt. Deze keer is het thema ‘Zomer in al zijn aspecten’, met o.a. tips over hoe je je kinderen bezighoudt tijdens de vakantie en een item over de ramadan. Ook lichten BM’ers (Bekende Marokkanen) een tipje van de sluier over hun zomerse plannen, avonturen en hun, tot nu toe, geheime hot spots. Heerlijk met je voeten in het zand met een tijdschrift dat lekker wegleest.

maandag 19 juli 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / doosje
Woningcorporatie Vivare daagde ons uit haar visie ‘Zo pakt Vivare aan in Presikhaaf’ te vertalen naar een inspirerend duwtje in de rug voor al haar medewerkers. Om de verbondenheid met Presikhaaf in al haar activiteiten naar voren te brengen, maakten we dit inspiratiedoosje met een lint, een touw, een rolletje tape en een elastiekje. In het boekje met ideeën laten we zien hoe Vivare haar projecten in Presikhaaf vanaf nu een duidelijke afzender kan geven. Wij zullen de medewerkers van Vivare hierbij ondersteunen, van idee tot uitvoering. Zo pakt gulden bodem aan in Presikhaaf!

zondag 4 april 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / fotosessie
Voor de nieuwe campagne van Spikes & Sparrow zijn we begonnen met het zoeken naar een rauwe locatie voor een fotosessie met modellen. We kijken onze ogen uit achter alle slagbomen in de verlaten uithoeken van Arnhem!

woensdag 31 maart 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / aankleding
Omdat de ontwerpers van gulden bodem bezig zijn met de hemelse aankleding voor het dance-event Salvationz, is ons ruimtelijk deel de laatste tijd helemaal in de wolken.

dinsdag 9 maart 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / website
Drie jaar geleden maakten we een spraakmakende website voor twee jonge advocaten, de naamgevers van IJsseldijk Corbeek advocaten. Inmiddels is het kantoor zo hard gegroeid dat we daarvoor in de plaats een nieuwe, flexibele, gemakkelijk te onderhouden website ontworpen hebben. Zonder concessies te doen aan de karakteristieke huisstijl. Dat is ontwerp van gulden bodem.

dinsdag 2 maart 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / stagiair
Tien dagen lang ploegt er een stagiair op gulden bodem. Jere Haakana komt van VMBO `t Venster, waar hij naast de reguliere schoolvakken vooral zijn grafische skills ontwikkelt. Door zijn Finse achtergrond en Britse theemanieren waait er een internationaal briesje in onze oer-dutche designstudio. Jere (zeg Jerre) zal zijn oogst vandaag aan zijn mentor tonen :-z. Wij stagebegeleiders voorspellen in elk geval een gulden toekomst voor dit nog maar 15-jarige ontwerptalent.

woensdag 17 februari 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / verhuizing
We zijn verhuisd. En ook al staat nog niet alles op z'n plek, we zijn alweer hard aan het werk. Ons nieuwe adres is Parkstraat 29 in Arnhem. De vlag hangt uit... als we er zijn en het goed weer is. We hebben trouwens ook een nieuwe koffiemachine. Met melkschuimklopper (-:

maandag 8 februari 2010 / Parkstraat 29 / Arnhem / campagne
Fit for Life Nederland is een initiatief van tafeltenniskampioen Trinko Keen om ouderen meer aan het sporten te krijgen. Hoogtepunt tot nu toe was het jaarcongres op 2 december, waar in een volledig uitverkochte zaal door maar liefst 24 partijen het Actiegerichte Visiedocument werd ondertekend. In opdracht van het VSB fonds ontwierpen we op gulden bodem het logo, de huisstijl, de aankleding van het congres en alle communicatiemiddelen voor Fit for Life.

maandag 11 januari 2010 / Eusebiusbuitensingel 2 / Arnhem / huisstijl
Voor de KCZB, voorheen de Koninklijke Christelijke Zangersbond, ontwierpen we in 2009 een nieuwe huisstijl. Bij bijzondere gelegenheden reikt de bond speciale oorkondes en certificaten uit, waarvoor we een serie golvende ontwerpen hebben gemaakt. De certificaten kunnen sierlijk worden gekalligrafeerd of met behulp van een Word template kaarsrecht worden beprint.
2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

© gulden bodem 2010 | Lid BNO